El santfostenc Carles Segura, nomenat director de l'Institut Català de l'Acollida i de l'Adopció

En els darrers dos anys ha estat assessor d’informació i comunicació de la consellera de la Presidència

Política

El santfostenc Carles Segura, nomenat director de l'Institut Català de l'Acollida i de l'Adopció
El santfostenc Carles Segura, nomenat director de l'Institut Català de l'Acollida i de l'Adopció

El Govern de la Generalitat ha nomenat al santfostenc Carles Segura director de l'Institut Català de l'Acollida i l'Adopció. En els darrers dos anys (2019-2021) Segura havia estat assessor d'informació i comunicació de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

Nascut a Sant Fost de Campsentelles l’any 1963, Carles Segura va completar estudis en Ciències Socials per l’Escola Superior de Ciències Socials de l’ICESB (Facultat de Teologia, 1991), estudis en l'especialitat de Sociologia a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UAB i Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB 2009).

Ha estat, entre altres responsabilitats, assessor tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona (2017-2019) i assessor d’Alcaldia de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, on va formar part dels equips tècnics encarregats de l’elaboració de l’Enquesta sobre infraestructures i serveis per a la indústria local (2007) i per a l’elaboració de l’Ordenança municipal de convivència i civisme (2006).

També ha estat membre del Gabinet d’Estudis d’Interior de la Generalitat de Catalunya, on va formar part de l’equip tècnic encarregat de l’elaboració de l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya i altres estudis en l’àmbit de la seguretat pública, i professor de l’Escola de Policia de Catalunya (2000-2003).

A més de les activitats professionals, també ha estat coorganitzador de diferents intercanvis juvenils i seminaris d’àmbit europeu sobre gestió d’entitats juvenils, formació i orientació professional.

És membre de l'Associació Catalana de Sociologia (Societat Catalana de Sociologia) adscrita a l'Institut d'Estudis Catalans i soci, entre altres, de Creu Roja i Òmnium Cultural.

Edicions locals