Carlos Otero presenta la dimissió com a president de la Unió FS Mollet

Feia un any que havia assumit ser el màxim responsable directiu del club molletà

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

Carlos Otero va presentar dimarts passat la dimissió com a president de la Unió FS Mollet. El mandatari molletà havia assumit la presidència del club el juny del 2020 i després d'un any fa una passa al costat per desavinences amb la resta de la directiva pel nou rumb que volia proposar  la pròxima temporada. 

Otero havia presentat unes setmanes abans un nou full de ruta de club amb una nova proposta econòmica i una nova visió de club. "Després d'un any en pandèmia creia que s'havien de fer canvis al club, però la proposta no va tenir el prou suport que jo creia dins la directiva i tampoc entre el cos tècnic del club", explica l'expresident, que va considerar que si no podia planificar el club "el més honest era deixar-ho i ajudar al club com havia fet fins ara, com a pare d'un jugador". El mandatari fins i tot proposava diferents protocols, com ara contra l'assetjament dels infants, entre altres qüestions.

"Marxo molt agraït d'aquest any consolidat com a president, continuaré ajudant en tot allò que pugui", diu Carlos Otero. La pròxima setmana la directiva té una nova reunió per decidir si convoca eleccions o algun altre membre assumeix el càrrec de president. "Hem de mirar els estatus", considera l'expresident. 

Edicions locals