La PAH reclama al Banc Sabadell la renovació de quatre lloguers socials de Mollet i Sant Fost

La plataforma ha ocupat aquest dimarts al matí l'oficina que l'entitat bancària té a l'avinguda Jaume I

Societat

LA PAH s'ha concentrat aquest matí davant l'oficina de Jaume I
LA PAH s'ha concentrat aquest matí davant l'oficina de Jaume I | PAH Mollet

La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge (PAH) de Mollet i el Baix Vallès ha ocupat aquest dimarts les oficines del Banc Sabadell que hi ha a l'avinguda Jaume I de Mollet amb la finalitat de reclamar els lloguers socials de quatre famílies vulnerables, tres d'elles de Mollet i una de Sant Fost.

"L'objectiu és aconseguir la renovació dels lloguers socials que s'han acabat o estan a punt de fer-ho i regularitzar la situació de les persones que estan ocupant", explicava el portaveu de la PAH de Mollet i el Baix Vallès, Juanjo Ramón, qui assegurava que l'acció els ha permès aconseguir el compromís del Banc Sabadell, el qual "oferirà en el termini d'una setmana un lloguer  social per a la Soumia, una de les quatre afectades", deia Ramón.

A banda de la Soumia, els membres de la PAH també reclamaven la regularització de l'Alicia i l'Alba, a les quals, segons apunten des de la plataforma "se’ls va negar temps enrere tota alternativa residencial i van haver d’ocupar per a poder tenir un sostre".

També han portat davant del banc Sabadell el cas de la Mònica: "Va signar un lloguer social de tres anys amb el Banc Sabadell, el 2018 que va finalitzar el 14 de febrer d'enguany i l’única resposta que ha rebut és "no ens cridis més que la pròxima notificació nostra que rebràs és l'ordre de desnonament". Avui dia, continua pagant en els jutjats i no ha fallat un mes en el temps que ha durat el contracte", expliquen des de la PAH.

La concentració ha tingut lloc pels volts de dos quarts d'11 del matí i davant del banc s'hi han aplegat diverses persones, membres de l'entitat, les quals han empaperat l'oficina com a mesura de protesta.
 

Edicions locals