Els ingressos per Covid a l'Hospital de Mollet continuen a la baixa

A hores d'ara, el centre molletà registra quatre persones ingressades, cap d’elles a l’UCI

Societat

Tot i un repunt en la velocitat de l'índex de rebrot (57) i la velocitat de transmissió (1,41) de la Covid a Mollet, les dades epidemiològiques continuen estables. Aquest dilluns, el nombre de persones ingressades per la Covid a l’Hospital de Mollet era de 4, cap d’elles a l’UCI i en la darrera setmana no s'ha registrat cap defunció per coronavirus.

Pel que fa a les vacunacions, segueixen a bon ritme. 26.661 persones ja han rebut la primera dosi, el que representa el 59,9% de la població major de 16 anys, i 17.490 ja tenen la pauta completa, el que comporta el 39% de la població major de 16 anys.

Aquestes són algunes de les dades que s'han fet públiques aquest dilluns en el marc de la reunió de coordinació que setmanalment celebra l'Ajuntament per analitzar l'evolució de la pandèmia a la ciutat.

Durant la reunió també s’han valorat les noves mesures anti-Covid que han entrat en vigor. En aquest sentit, i encara que ja no sigui obligatori dur la mascareta als exteriors quan es mantingui la distància d’1,5 metres, es puguin fer trobades de més de 10 persones, o s’hagi reobert part de l’oci nocturn, l’Ajuntament de Mollet segueix fent una crida a la prudència i al sentit comú, ja que "s’està comprovant que quan no es compleixen les normes, els indicadors de la pandèmia, que segueix entre nosaltres, pugen", apunten des del Consistori.

Pel que fa a les actuacions policials, s’han interposat 10 sancions per incompliment de la normativa Covid.

Edicions locals