La pista exterior del pavelló de Riera Seca acull una fira de rebaixes

Una trentena de parades hi oferiran productes rebaixats aquest dissabte 3 de juliol

Economia

L’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) i l'Ajuntament de Mollet organitzen aquest dissabte 3 de juliol una fira comercial outlet en coincidència amb l'inici de la tradicional època de rebaixes d'estiu.

Una trentena de parades s'aplegaran a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca, que  acollirà l'outlet d’estiu amb promocions exclusives i preus inferiors als habituals. L'horari d'obertura serà entre les 10 i les 20.30 h.  prenen totes les mesures de seguretat per garantir una bona jornada de compres.

Les botigues participants oferiran diferents productes a baix preu com ara roba, sabates, artesania, telefonia, etc. Aquest cop, però, no hi haurà activitats paral·leles per amenitzar la fira. "No hem volgut córrer aquest risc perquè per la pandèmia volem evitar al màxim les aglomeracions", explica el president de l'ADHEC, Lluís Farré, qui assegura que es prendran totes les mesures anticovid.

"Creiem que aquesta serà una bona oportunitat per donar un cop de mà i reactivar el comerç local, un dels molts sectors que ha patit i encara pateix els efectes d’aquesta pandèmia”, diu la regidora de Comerç, Mercè Pérez, qui destaca algunes de les actuacions promogudes des de l'Ajuntament de Mollet per incentivar el consum la comerç local durant la pandèmia, com la campanya Compra a Mollet, Tria comerç local.

Edicions locals