El CB Mollet ja coneix els rivals de la conferència Est de la Leb Plata

L'equip de Josep Maria Marsà jugarà contra conjunts de Madrid, Comunitat Valenciana, Múrcia, Castella-la Manxa, Illes Balears, Illes Canàries i Catalunya

Esports

| Federació Catalana de Bàsquet

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha confirmat els 28 equips de la Leb Plata per a la temporada 2021-22. La tercera categoria estatal de bàsquet es divideix en dos grups, l'Est i l'Oest. Els molletans formaran part de l'Est i competiran contra equips de Catalunya, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Múrcia, Castella-la Manxa, Illes Canàries i Madrid. 

El CB Mollet lluitarà en la seva primera temporada en la divisió de bronze contra Safir Fruits Alginet, Valencia BC, Mi Arquitecto CB Benicarló, de la Conunitat Valenciana; Albacete Basket, El Ventero CBV i Globalcaja La Roda, de Castella-la Manxa; Real Canoe i Zentro Basket Madrid, de Madrid; Hestia Menorca i Sant Antoni Ibiza Feeling, de les Illes Balears; Cartagena CB, de Múrcia; Herbalifa Grahn Canaria, de les Illes Canàries, i el català del Cornellà. 

El grup Oest estarà format per Círculo Gijón Bto, Ourense Bto, Clínica Ponferrada CDP, Innova Chef Zamora, Grupo Alega Cantabria, Tizona Universidad Burgos, Aquimisa Carbajosa, Enerdrink Udea Algeciras, CB Marbella, CB Morón, Melilla Sport Capital Enrique Soler, Enerparking B. Navarra, Zornotza ST i Reina Yogur Clavijo CB. 

Edicions locals