El sènior masculí del CB Mollet recupera el patrocini del Recanvis Gaudí per a la Leb Plata

El club preveu iniciar una campanya d'abonaments pels partits de la categoria de bronze

Esports

El sènior masculí del CB Mollet recupera el patrocini del Recanvis Gaudí per a la Leb Plata
El sènior masculí del CB Mollet recupera el patrocini del Recanvis Gaudí per a la Leb Plata | JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

L'ascens s'ha pogut confirmar per la bona feina esportiva amb la sisena plaça d'EBA –que era una possible plaça d'ascens– i per la tasca als despatxos de la directiva, que, finalment va aconseguir l'aval de 54.000 euros, per fer la inscripció a la Leb Plata. A més, el club ha tancat nous acords amb patrocinadors per intentar doblar el pressupost del primer equip, que arribarà gairebé als 120.000 euros. 

Per la temporada vinent, el patrocinador principal serà Recanvis Gaudí, vinculat al club els darrers 15 anys i el sènior masculí competirà amb el nom Recanvis Gaudí Mollet. "També continuaran donant suport al club les empreses molletanes DM Group i Moldstock; i s'incorporen les firmes FIATC i l'empresa molletana SHAD, que serà el principal patrocinador dels equips femenins", va explicar dimarts el president del CB Mollet, Carlos Nuez, en la sala de plens de l'Ajuntament, on es va presentar el projecte de Leb Plata.

Nova campanya d'abonaments

La directiva del CB Mollet vol que l'aficionat de la ciutat i del bàsquet pugui viure la Leb Plata al pavelló molletà i gaudir de la tercera màxima categoria estatal. Per aquest motiu, l'entitat iniciarà en les pròximes setmanes una campanya de captació d'abonats per seguir tots els partits del Recanvis Gaudí Mollet a la Leb Plata, tot i que encara està per concretar quin seria el preu i les condicions. “Serà una campanya d’abonaments amb preus molt assequibles perquè la ciutat torni a recuperar l’ambient i la il·lusió que va suposar a finals dels anys 70 l’ascens a la primera divisió nacional, màxima categoria estatal aleshores”, va dir Nuez, qui confia omplir el pavelló com va aconseguir aquell mític equip molletà, aleshores a la màxima categoria.

Edicions locals