El Recanvis Gaudí Mollet preveu fitxar cinc jugadors

L'equip dirigit per Josep Maria Marsà renovarà sis jugadors de la plantilla de l'ascens

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet preveu la incorporació de cinc jugadors per fer el salt a la Leb Plata. El conjunt estarà novament dirigit per Josep Maria Marsà, que vol recompensar la feina de la base de l'equip després d'una gran temporada a la Lliga d'Eba, amb el sisè lloc estatal de la categoria. 

"Hem renovat part de l'equip, jugadors que han aconseguit l'ascens. El més fàcil era buscar gent de fora perquè és una lliga atractiva, però hem volgut premiar la renovació de sis jugadors, que són la base de l'equip", indica Marsà, que encara no han comunicat les renovacions. D'altra banda, el cos tècnic preveu la incorporació de cinc jugadors, un per cada posició del joc. 

El nou projecte molletà començarà la pretemporada 2021-22 l'1 de setembre.

A la conferència Est

La tercera categoria estatal de bàsquet es divideix en dos grups, l'Est i l'Oest. Els molletans formaran part de l'Est i lluitaran per la salvació contra Safir Fruits Alginet, Valencia BC, Mi Arquitecto CB Benicarló, de la Comunitat Valenciana; Albacete Basket, El Ventero CBV i Globalcaja La Roda, de Castella-la Manxa; Real Canoe i Zentro Basket Madrid, de Madrid; Hestia Menorca i Sant Antoni Ibiza Feeling, de les Illes Balears; Cartagena CB, de Múrcia; Herbalifa Grahn Canaria, de les Illes Canàries, i el català del Cornellà

Edicions locals