El CF Mollet UE i la UD Molletense se citen per un partit contra la Covid

El derbi es disputarà l'11 de setembre i comptarà amb un altre amistós entre els veterans del CF Mollet i l'Atlètic Zona Sud

Esports

| JL.R.B.

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El CF Mollet UE i la UD Molletense jugaran un partit amistós l'11 de setembre per recaptar diners per combatre la Covid-19. Els dos primers equips masculins de totes dues entitats es veuran les cares al Camp Municipal del Germans Gonzalvo, que servirà com a compromís de pretemporada i per sensibilitzar sobre la pandèmia. 

Els dos clubs ja s'havien compromès feia un any per disputar el partit contra la Covid-19, però per la incidència de la pandèmia no es va celebrar. De fet, la Molletense no va disputar la Segona Catalana el curs 2020-2021 i va rebutjar jugar la competició oficiosa que oferia la Federació Catalana de Futbol; mentre que el CF Mollet UE va competir a la Primera Catalana però amb la meitat de partits. 

L'entrada del públic serà de 3 euros i la Federació Catalana de Futbol costejarà els àrbitres del compromís. "Tots els diners recaptats aniran a l'Ajuntament de Mollet, per seguit fent les accions contra la Covid-19", explica el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, que confia que el compromís es pugui fer: "fa un any que ja el volem fer, però la incidència no ens ha deixat. Ara torna a pujar, esperem que el puguem celebrar al setembre".  El dues es disputarà a les 20 h.

Partit entre els veterans del CF Mollet i la Zona Sud

Abans del partit contra la Covid-19, a les 18 h jugaran un altre partit amistós entre els veterans del CF Mollet i l'Atlètic Zona Sud. El duel, amb 30 minuts per cada part, commemorarà els 20 anys de la fusió dels dos clubs en el CF Mollet UE. Aquest compromís forma part dels actes per commemorar la creació del CF Mollet UE, que impulsa la directiva de Jordi Candela. 

Edicions locals