El CF Mollet UE suma més experiència de la Primera Catalana amb tres incorporacions

L'equip molletà incorpora el central Óscar Reche, el migcampista Alkava Diallo i el porter Àlex Luque

Esports

El CF Mollet UE suma més experiència de la Primera Catalana amb tres incorporacions
El CF Mollet UE suma més experiència de la Primera Catalana amb tres incorporacions

Mollet del Vallès

El CF Mollet UE ja ha incorporat al mercat estival a tres nous jugadors per a la plantilla 2021-2022, que tornarà a ser dirigida per David Parra. L'equip molletà suma al projecte tres nous jugadors amb experiència a la Primera Catalana amb el central Óscar Reche, el migcampista Alkava Diallo i el porter Àlex Luque. 

El primer jugador a aterrar al Germans Gonzalvo ha estat Reche, central procedent del CF Parets, que enguany havia baixat a la Segona Catalana, però finalment en l'Assemblea federativa va salvar la categoria. El central ha estat titular indiscutible aquesta temporada a l'eix de la defensa paretana i, fins i tot, aporta gol perquè n'ha marcat dos. 

El segon fitxatge ha estat Alkava Diallo, del CF Les Franqueses, que enguany ha tingut poca participació en un dels equips revelacions de la categoria. Més conegut com a Kava, ha disputat les dues últimes temporades al conjunt franquesí, assolint l'ascens a la Primera Catalana fa un any. En dos cursos, n'ha jugat 20 partits i n'ha marcat un gol. 

La porteria també s'ha reforçat amb la incorporació d'Àlex Luque, procedent del Jupiter que també havia descendit juntament amb el Parets. El porter ha disputat tres partits aquesta campanya -amb quatre com a suplent- i arriba a Mollet en cerca de més minuts. De fet, Luque supleix la baixa de Víctor Vilarrasa que fa pocs dies va comunicar que no continuaria a les files molletanes.

Pel que fa  les renovacions, el Mollet ha informat que han signat la continuïtat Nabil, Alejandro Varón, Sergio Jiménez, José González, Noel Rubio, Edgar Velasco i Alexis Garcia. Tot i que també n'ha patit baixes importants, com ara Vilarrasa, Martí García i Joshua Romero. tots tres referent en la temporada que tot just acaba. El Mollet segueix amb la seva planificació de plantilla per estar el més amunt possible a la Primera Catalana i lluitar per l'ascens. 

Edicions locals