L'índex de rebrot a Mollet continua disparat però els ingressos a l'Hospital segueixen estables

Respecte a dilluns de la setmana passada, l'índex de rebrot a la ciutat ha passat de 831 a 1.886

Societat

L’índex de rebrot a Mollet està en 1.886, quan dilluns passat era de 831. Aquesta és una de les dades que s'han analitzat en la reunió de coordinació setmanal, que cada dilluns celebra el govern municipal sobre l'estat de la pandèmia a la ciutat.

En aquesta reunió s’ha constatat el notable creixement que segueix experimentant l’índex de rebrot a Mollet, una situació davant la qual, l’Ajuntament de Mollet fa una crida a la responsabilitat i al compliment estricte de les normes per frenar aquest increment exponencial de contagis.

D’altra banda, la velocitat de retransmissió disminueix fins al 2,27. En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, en aquests moments n’hi ha 5. Se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 31.198 persones ja han rebut la primera dosi i 24.627 ja tenen la pauta completa.

Des del punt de vista de les normes Covid, des de l'Ajuntament apunten que la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme.

Edicions locals