Ignasi Belver, primer reforç del Recanvis Gaudí Mollet

L'ala-pivot va jugar les dues últimes temporades al CB Cornellà

Esports

Ignasi Belver, primer reforç del Recanvis Gaudí Mollet
Ignasi Belver, primer reforç del Recanvis Gaudí Mollet

El Reacnvis Gaudí Mollet ha incorporat el primer reforç de la plantilla de la Leb Plata amb l'ala-pivot Ignasi Belver, que procedeix del CB Cornellà, que també milita a la categoria de bronze del bàsquet estatal. El jugador, de 26 anys, ja havia coincidit amb el tècnic Josep Maria Marsà durant la seva etapa amb el Collblanc, de la Lliga d'EBA.

La temporada passada a Leb Plata, Belver va ser un dels jugadors habituals en l'equip de Cornellà amb una mitjana de 18 minuts per partit i una anotació de 5 punts. El jugador tanca una etapa de dues temporades al conjunt del Baix Llobregat, on fa dues va celebrar un ascens a la categoria de bronze. Anteriorment, va militar al Collblanc d'EBA i al JAC Sants -on es va formar-, també en categoria EBA i Copa Catalunya. De fet, el nou jugador molletà es veurà les cares aquesta temporada amb el seu exequip per doble partida a Leb Plata i a la Lliga Catalana de Leb Plata,  perquè són els dos únics catalans de la categoria. 

Amb aquesta incorporació, el club molletà preveu fitxar quatre jugadors més i encara no ha anunciat la renovació dels sis jugadors d'aquesta temporada.  

Edicions locals