El programa 'Posa't al dia' aplega 215 participants

La formació, en format en línia i gratuïta, ha girat al voltant de la gestió de les emocions, la gestió esportiva i aspectes tècnics

Esports

El programa 'Posa't al dia' aplega 215 participants
El programa 'Posa't al dia' aplega 215 participants

El programa formatiu Posa’t al dia, Format en l’esport organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Aíto García Reneses ha celebrat la cloenda aquesta setmana després de més de tres mesos. Els diferents cursos, vinculats amb l'àmbit esportiu, han comptat amb un total de 215 participants de set països diferents.

La formació, que ha estat en format en línia i gratuïta, ha girat al voltant de la gestió de les emocions d’un club en temps de pandèmia, nutrició i dietètica a l’esport, la gestió esportiva o com millorar aspectes tècnics en l’àmbit dels entrenadors. Aquestes formacions han estat impartides per primeres espases del món de l’esport, com ara entrenadors de bàsquet i futbol sala, directors esportius, preparadors físics o psicòlegs esportius. Les ponències es podran veure durant un any, gratuïtament des de la plataforma.

L’alcalde de Mollet Josep Monràs ha explicat que “la formació constant és molt important perquè ens permet millorar, transformar i reciclar els nostres coneixements. En aquest cas, a més, s’ha vist la importància i el bon nivell d’aquesta formació tant amb el nombre d’inscrits, més de 200, com en l’interès que ha generat amb participants de set països diferents”, i ha afegit: “Aquesta experiència ens demostra que hi ha ganes d’aprendre i que estem en la bona línia. Així que agraeixo a la Fundació Aito que hàgim anat de la mà per fer aquestes magnífiques jornades”. Per la seva banda Aíto García Reneses es mostra “satisfet per la bona acollida d’aquesta formació pionera i molt interessant, que de ben segur es podrà ampliar amb nous continguts”. La cloenda del curs formatiu va tenir lloc aquesta setmana amb una taula rodona amb Aíto García i els tècnics Xavi Pasqual i Maria Ángeles Vidal, i va ser moderada per Joan Antoni Casanovas.

Edicions locals