Isabel Padilla renuncia al càrrec de regidora d'Ara Mollet ERC MES

Serà substituïda per Sergi Suárez, que va ocupar el número 9 a les llistes de les municipals de 2019

Política

Isabel Padilla presentarà aquest dilluns la seva renúncia com a regidora d'Ara Mollet ERC MES després de poc més de dos anys d'haver pres possessió del càrrec. Padilla deixa l'acta de regidora per motius personals i preveu formar part de l'executiva d'ERC de Mollet.

Padilla deixa el càrrec després de dos anys que "han estat molt estressants per a mi i amb la pandèmia que també m'ha afectat", explica Padilla a SomMollet. L'encara regidora afegeix: "Sempre he tingut clar que s'ha de deixar pas a la més jove i preparada", diu Padilla. L'advocat Sergi Suárez, que va ocupar el número 9 a les llistes municipals de 2019 en seria el substitut.

Padilla va concórrer a les llistes municipals del 2019 d'Ara Mollet ERC-MES com a independent, tot i això va acabar fent-se militant d'ERC Mollet, perquè "estar com a regidora a Ara Mollet ERC-MES ha estat un període d'aprenentatge i de conèixer molt bona gent, tant del grup de regidors com entre els militants". La molletana va ser una aposta del partit per representar a la comarca en les passades eleccions al Parlament, i va formar part de les llistes després de ser escollida pel Congrés Comarcal juntament amb sis companys més.

Des del partit, han emès un comunicat en què expliquen que Padilla va ser "una aposta d’ERC Mollet per representar l’obertura al conjunt de la societat catalana. La Isabel ha estat una gran regidora que ens ha representat com a treballadora, feminista i republicana”, diu la presidenta de la secció local, Meritxell Humbert.

La secció local d’ERC Mollet, li ha traslladat la seva voluntat d’incorporar-la a l’executiva perquè segueixi treballant des del màxim òrgan de decisió local, un proposta que en cas d’acceptar-la, haurà de referendar la militància. “Volem agrair-li tota la feina que ha fet fins ara i la que sabem que continuarà fent. No volem perdre tot el que ens aporta ni tots els valors que representa”, conclou Humbert.

Edicions locals