José Coego torna al CB Mollet per la Leb Plata

El pivot, de 205 cm, és le segon fitxatge de l'equip dirigit per Josep Maria Marsà

Esports

José Coego torna al CB Mollet per la Leb Plata
José Coego torna al CB Mollet per la Leb Plata | CB Mollet

Mollet del Vallès

José Coego tindrà una segona part a les files del CB Mollet als seus 42 anys. El pivot, de 205 cm, és el segon fitxatge de l'era Leb Plata del Recanvis Gaudí Mollet, que suma un jugador amb experiència i que a les dues últimes temporades ha estat a l'Escola Sant Gervasi, de Copa Catalunya. El pivot va jugar al Recanvis Gaudí a la Lliga d'EBA i les últimes temporades estava a l'Escola Sant Gervasi, de Copa Catalunya.

De l'escola molletana al Pavelló de la Plana Lledó. La temporada que tot just acaba l'Escola Sant Gervasi no ha disputat cap partit, però en l'anterior Coego va ser el jugador més determinant amb una mitjana de 22 punts per partit. Anteriorment, el curs 2016-17, el pivot va defensar la samarreta del CB Mollet a la Lliga d'EBA amb una mitjana de 12 punts i 7 rebots per partit. Josep Maria Marsà incorpora un jugador contrastat, que ha desenvolupat la seva trajectòria esportiva majoritàriament en equips de Leb Or, com ara el CB Prat, el CB Clavijo, el Granada, l'Ourense o la Laguna Canarias. Fins i tot, el curs 1999-2000 va debutar a l'ACB amb la disciplina del CB Cáceres. 

José Coego, nascut a Burgos i establert a Catalunya des de fa sis anys, és el segon fitxatge del Recanvis Gaudí Mollet, que la setmana passada va confirmar el primer reforç amb l'ala-pivot Ignasi Belver. L'equip de Marsà preveu incorporar tres jugadors més. 

D'altra banda, el CB Mollet ha comunicat de la mort de Nando Luque, exjugador de l'entitat a principis del nou mil·lenni. 

Edicions locals