Carles Marzo, experiència de Leb Plata pel Recanvis Gaudí Mollet

El base, de 28 anys, ha disputat moltes temporades a Leb Plata i, fins i tot, a Leb Or

Esports

Carles Marzo, experiència de Leb Plata pel Recanvis Gaudí Mollet
Carles Marzo, experiència de Leb Plata pel Recanvis Gaudí Mollet | CB Mollet

Carlos Marzo és el tercer fitxatge de l'era Leb Plata del Recanvis Gaudí Mollet, que als seus 28 anys aporta precisament, experiència a la categoria de bronze del bàsquet estatal. El base ha encadenat dues temporades amb el CB Prat, de Leb Plata, però anteriorment havia jugat al Huesca, de Leb Or, i altres equips de Plata, com ara el Navarra, la Fundación Lucentum o el Barça B. 

Marzo aportarà talent organitzatiu a l'equip de Josep Maria Marsà. De fet, va ser escollit el millor base de la Leb Plata la temporada 2015-16 i d'entre els seus èxits n'ha guanyat una Copa Leb Plata i una lliga de Leb Plata. A banda, d¡un Campionat d'Espanya júnior la temporada 2009-10. La temporada passada amb el Prat va tenir un paper discret amb 4 punts per partit, però l'anterior havia estat més determinant amb una mitjana de 7 punts per partit i va ser un dels jugadors amb més minuts. 

El base és el tercer fitxatge del Recanvis Gaudí Mollet, que també ha sumat al projecte de Leb Plata José Coego i Ignasi Belver.  

Edicions locals