L'acapte de sang sortejarà una samarreta del Barça d'Alèxia Putellas

És imprescindible fer la cita prèvia per participar en l'acapte del Mercat Vell de dissabte

Esports

L'acapte de sang sortejarà una samarreta del Barça d'Alèxia Putellas
L'acapte de sang sortejarà una samarreta del Barça d'Alèxia Putellas

L'acapte de sang no tindrà la tradicional competició de les colles, però enguany se sortejarà una samarreta del FC Barcelona de la Lliga de Campiones, cedida per Alèxia Putellas. La molletana ha signat una temporada per emmarcar amb el Barça amb un triplet històric després de les victòries de la Copa de la Reina, la Primera Divisió espanyola i la tan desitjada Lliga de Campiones. 

Precisament, la samarreta blaugrana de la molletana, amb el segell de la Lliga de Campiones, es mostrarà durant l'acapte de sang al Mercat Vell, que tindrà lloc de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h. Els participants en l'acapte de sang rebran un número i al final de la jornada es farà un sorteig. "Li vam explicar el projecte a l'Alèxia Putellas i ràpidament va acceptar. Estem contents perquè serà un al·licient més per participar en l'acapte de sang", explica Enric Batiste, delegat molletà de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, que admet que les colles no faran competició, però estaran presents: "no es farà competició, però les colles sempre són solidàries i m'han confirmat que participaran donant sang, simplement per ser-hi en l'acapte". 

Imprescindible cita prèvia

Si bé el 2019 va haver-hi unes 280 donacions, enguany hi ha un límit de 240 donants per les restriccions de la Covid. Per ser un dels participants de l'acapte de sang al Mercat Vell, serà imprescindible fer la cita prèvia mitjançant la pàgina web del Banc de Sang i Teixits (www.donarsang.gencat.cat). 2És una eina molt senzilla i si no es fa, encara que vinguis al Mercat Vell no podràs donar sang. Creiem que podrem tenir uns 12 llits i això farà que pugui haver-hi un màxim de 240 donacions", assenyala Enric Batiste, que anima a fer la cita prèvia a la ciutadania.

Els participants a l'acapte de sang participaran en el sorteig de la samarreta d'Alèxia Putellas i rebran un obsequi  de la delegació molletana de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental. 

L'acapte de sang se celebrarà al Mercat Vell el dissabte, 21 d'agost, de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h.

Edicions locals