Pop per Xics i Ambauka, les propostes musicals de festa major per al públic familiar

Actuacions al parc de Can Mulà i al pati de l'Escola Montseny

Cultura

El públic familiar serà un dels que tindrà un programa més atapeït durant els dies de la festa major. Circ, animacions infantils, música... tot un ventall de propostes que es repartiran entre els diferents escenaris festius.
Pel que fa a les actuacions musicals, la programació comptarà amb dues propostes ben populars.

D'una banda, diumenge a les 19 h, el parc de Can Mulà acollirà el concert d'Els SuperHerois, de la companyia Pop per Xics. Els SuperHerois són un grup d’animació musical per a tota la família, que enguany han presentat un nou disc dirigit per David Rosell, el qual ha gravat i produït artistes com Txarango i Catarres entre d’altres.

Els espectadors podran veure un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà didàcticament en la recerca d’uns superpoders morals. A mesura que avança l’espectacle, el personatge anirà evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi atípic.

Cinc músics d’alt nivell, un titellaire i altres personatges són els encarregats d’interpretar de forma divertida i pedagògica les cançons del seu nou disc.

Ambauka, a l'Escola Montseny

Dilluns al matí (11 h) al pati de l'Escola Montseny arribarà el torn dels Ambauka, un projecte nascut d'un grup de monitors de l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, que va decidir entrar en el món dels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, i amb música 100% en directe. Amb tres discs sota el braç –Mira com sona, 2010 i Tal dia farà un any, 2014 i De cap per avall, 2019– oferiran les seves cançons, que en l'últim disc han comptat amb col·laboracions tan especials com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit.

Amb el concert De cap per avall, el grup farà cantar, ballar i jugar amb l’energia gamberra i l’essència del primer dia però amb l’experiència afegida d’aquests més de 10 anys rodant pels escenaris.

Edicions locals