Els ingressats per Covid a l'Hospital de Mollet continuen en augment

Aquest dilluns en són 37, deu més que fa una setmana, i 4 estan a l'UCI

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha dut a terme aquest dilluns al matí la reunió de coordinació en la qual s'ha analitzat quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Durant la reunió, s'ha constatat que continua augmentant el nombre de persones ingressades a l'Hospital, per la qual cosa, l'Ajuntament segueix fent una crida a la responsabilitat i a l'estricte compliment de les normes.

De les últimes dades oficials es desprèn que l'índex de rebrot a Mollet està en 1.120 –l'Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt– i la velocitat de retransmissió és d'1,01.

En referència al nombre de persones ingressades a l'Hospital de Mollet, en aquests moments n'hi ha 37, 10 més que fa una setmana i 32 més que en fa dues. De les ingressades, 4 estan a l'UCI. Pel que fa a les vacunacions, segueixen a bon ritme: 33.421 persones ja han rebut la primera dosi i 29.450 ja tenen la pauta completa.

D'altra banda, la Policia Municipal, per la seva banda, continua amb el control del compliment de les mesures sanitàries en vigor. Al llarg del cap de setmana els agents han detectat i denunciat 14 persones per no respectar la limitació a la mobilitat nocturna, i unes altres 7 per consum d'alcohol a la via pública.

Edicions locals