Xoca contra tres vehicles estacionats mentre conduïa triplicant la taxa d'alcohol

Els fets van ocórrer a l'avinguda Caldes dimarts de la setmana passada

Societat

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat un conductor que va impactar amb tres vehicles estacionats a l'avinguda Caldes dimarts passat i va marxar del lloc dels fets. Es tracta d’un veí de Mollet de 51 anys que triplicava la taxa d’alcoholèmia.

Segons ha informat l'Ajuntament, els fets van passar dimarts, quan una patrulla de la Policia Municipal va adonar-se d’un vehicle que circulava amb cops al xassís i que feia un soroll molt estrany, possiblement causat pels impactes.

Els agents van aturar l’home al carrer Arcadi Viñas i li van practicar la prova d’alcoholèmia. El mateix conductor va explicar que havia impactat amb tres cotxes que estaven estacionats a l'avinguda Caldes de Montbui.

La Policia ha denunciat l’home per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i per causar un accident i marxar del lloc sense facilitar cap dada als altres implicats ni a la policia. El cas va quedar en mans del jutge.

D'acord amb el Reglament General de Circulació, fugir del lloc de l'accident, estant-hi implicat, sense facilitar les dades a les persones i els agents comporta una sanció de 200 €. En cas que hi hagi ferits o morts, els fets podrien arribar a ser delicte amb penes de presó.

Edicions locals