Molletopina col·laborarà amb la Policia Municipal per resoldre dubtes i queixes de la ciutadania

El col·lectiu anuncia que tindrà línia directa amb el cos de seguretat local

Societat

El col·lectiu Molletopina ha iniciat una col·laboració amb la Policia Municipal de Mollet amb l'objectiu de resoldre dubtes i queixes de la ciutadania.

A finals de juliol, l’equip de Molletopina va mantenir una reunió amb la Policia Municipal de Mollet amb l’objectiu de "facilitar el flux d’informació per a una millora de la seguretat, el civisme, la convivència i en definitiva la qualitat de vida en el municipi", expliquen des del col·lectiu. Una trobada que, segons el grup, va servir per resoldre molts dubtes referents a l’incivisme, el vandalisme i la mobilitat, entre altres qüestions.

Arrel d'aquesta reunió, Molletopina i el cos de policia local han acordat crear un canal directe perquè el col·lectiu pugui resoldre queixes, dubtes i denúncies no urgents de la ciutadania. "Sovint rebem en xarxes socials i en el nostre correu electrònic «denúncies» que moltes vegades no podem donar resposta per desconeixement de la normativa sobre aquest tema", explica el col·lectiu.

A partir d’ara, Molletopina podrà contactar amb la Policia Municipal per resoldre aquestes qüestions i poder donar resposta als ciutadans. "La finalitat és poder col·laborar al fet que la nostra ciutat sigui més amable i la nostra policia més pròxima als ciutadans", apunten.

Des de Molletopina, però, recorden que tot el que sigui urgent s'haurà de resoldre telefonant al 112.

Edicions locals