L'Hospital tanca l'agost amb una lleu davallada d'ingressats per Covid

El Baix Vallès registra el risc de rebrot més baix de tot el mes

Societat

La Fundació Sanitària Mollet ha notificat una lleu reducció del nombre d'ingressats per Covid a l'Hospital de Mollet en la darrera setmana.

Avui dimecres, el centre registra 18 ingressats per coronavirus i tres pacients a l'UCI. Aquesta dada suposa una davallada dels ingressats respecte als de dimecres de la setmana passada, quan se'n comptabilitzaven 25. Pel que fa a les altes, se n'han donat 11 i s'han notificat 5 defuncions en set dies.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, el Baix Vallès registrava aquest dimarts un risc de rebrot de 203 punts, el mes baix del mes d'agost, i una Rt del 0,87. Entre el 15 i el 21 d'agost, es van confirmar 172 positius per PCR i test d'antígens, que suposen un 5,62% de positius del total de proves realitzades (2.585 PCR i 1.492 test d'antigen). La mitjana d'edat dels positius detectats s'ha situat en els 37,19 anys.

Pel que fa a la vacunació, tot i la desacceleració experimentada durant l'agost, al Baix Vallès, i fins al 24 d'agost, ja disposen de la pauta completa 96.134 persones, i s'han injectat la primera dosi 121.422.

Edicions locals