En marxa les obres de reforma del pavelló Plana Lledó

L'Ajuntament hi inverteix 244.000 euros per adequar la instal·lació a la categoria LEB Plata de bàsquet

Esports

En marxa les obres de reforma del pavelló Plana Lledó
En marxa les obres de reforma del pavelló Plana Lledó

Les obres de reforma del pavelló municipal de bàsquet Plana Lledó van complint calendari i es preveu que puguin estar enllestides per al primer partit de temporada del Recanvis Gaudí CB Mollet a casa, el pròxim 16 d'octubre contra l’Albacete Basket.

Aquest dijous l'alcalde, Josep Monràs, ha fet una visita a l'equipament, que s'està adequant  seguint els requeriments de la Federación Española de Baloncesto perquè la instal·lació pugui acollir la competició de LEB Plata, una reforma que suposa una inversió municipal de 244.000 euros.

Els treballs, tots ells ja adjudicats, consisteixen en la instal·lació de parquet, dues cistelles de peu, dos marcadors gegants i la millora de l’enllumenat.

De moment, ja s'ha finalitzat la instal·lació del nou enllumenat led que aportarà una millor qualitat d'imatge en les retransmissions televisives, i aquesta setmana s'inicia l'obra als dos fons de pista per permetre la col·locació de les dues noves cistelles FIBA, que disposaran de marcadors electrònics de possessió de pilota. Es perdrà el passadís d'entrada del públic i es faran dues noves entrades per accedir a les graderies i així donar espai per fer recular la cistella.

Complementàriament, s'obrirà un nou accés al recinte des del carrer Ferrocarril, com a entrada de servei. Els treballs continuaran amb la col·locació del parquet a la pista. Després es penjaran els dos marcadors gegants a banda i banda del pavelló i finalment s’instal·laran les dues noves cistelles.

"En aquesta instal·lació s'ha anat fent molta inversió i ara quedarà un pavelló molt arreglat. Serà la bombonera de la ciutat del bàsquet", deia l'alcalde.

Edicions locals