Mor Josep Isern, fundador de la històrica rostisseria Ca l'Isern

El comerciant molletà traspassava dilluns a l'edat de 87 anys

Societat

Mor Josep Isern, fundador de la històrica rostisseria Ca l'Isern
Mor Josep Isern, fundador de la històrica rostisseria Ca l'Isern

El fundador de la històrica rostisseria molletana Ca l'Isern, Josep Isern, moria aquest dilluns a l'edat de 87 anys. Isern va fundar, durant els anys 60, juntament amb el seu pare, l'establiment situat actualment a l'avinguda Rafel Casanova 49 (el comerç anteriorment es trobava al número 37 de la mateixa via, la qual portava el nom d'avenida de los caídos).

Abans de posar en marxa l'establiment, Josep Isern havia fet de passant als jutjats de Mollet i havia treballat a la Teneria, on va començar amb el negoci dels pollastres. Actualment és el seu fill, en Xavier Isern, qui està al capdavant de la rostisseria familiar, on a banda de pollastres, també ofereixen tota mena de plats per emportar.

"Vaig agafar el negoci quan el meu pare es va jubilar, fa 20 anys perquè no volia que es perdés", explica en Xavier qui ja té successor per quan arribi la jubilació. "El meu fill continuarà amb el negoci", diu Isern, assegurant que la mort del seu pare ha estat "un cop dur que no ens esperàvem".

A banda de la seva trajectòria com a comerciant, Isern també se'l recordarà per la seva faceta esportiva. El molletà va ser integrant de la selecció catalana d'atletisme de principis dels 60 i fins aquest moment encara resten en el seu poder dos rècords a l'atletisme de Mollet, en llançament de pes i barra espanyola.

Edicions locals