Anna Simon torna a TV3

Presenta 'Lloguer a primera vista', el nou reality que TV3 ofereix els dimecres a les 22 h

Societat

Anna Simon torna a TV3
Anna Simon torna a TV3

La molletana Anna Simon torna a la petita pantalla amb un nou programa a TV3. Dimecres s'estrenava Lloguer a primera vista el nou "reality" de la televisió catalana, un programa que possibilita la convivència, durant una setmana, entre una persona gran i una de jove que no es coneixen de res.

Lloguer a primera vista presenta joves que encara viuen amb els pares o que tenen dificultats per independitzar-se i que conviuran a casa d'una persona o persones grans. Es faran companyia en una mena d'experiment sociològic: dues generacions molt allunyades compartiran pis, temps, activitats i emocions.

A cada programa, hi participaran més d'una parella protagonista i els faran el seguiment de la seva particular convivència. El programa, a més, proposa una solució a dos problemes que coexisteixen en la societat actual: gent gran sola que vol deixar d'estar-ho i gent jove amb dificultats per aconseguir autonomia.

Amb el programa de TV3, en col·laboració amb Magnolia TV, la periodista molletana torna a la televisió catalana, on ja va presentar Persona infiltrada. L'any passat, Simon no renovava el seu contracte amb Atresmedia, després de deu anys vinculada a aquest grup de comunicació, en què va destacar com a col·laboradora al programa de tarda Zapeando.

Edicions locals