L'Escola Sant Gervasi inicia l'etapa Toni Sáez

El sènior masculí de Copa Catalunya es reforça amb dues cares noves: Marc Díaz i Marc Rabassó

Esports

L'Escola Sant Gervasi inicia l'etapa Toni Sáez
L'Escola Sant Gervasi inicia l'etapa Toni Sáez | Bàsquet Escola Sant Gervasi

José Luis Rodríguez Beltrán

L'Escola Sant Gervasi va iniciar la setmana passada la nova etapa de Toni Sáez a la banqueta. L'entrenador, de 32 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, afronta la reconstrucció del nou sènior masculí, que enguany afrontarà la Copa Catalunya després de no disputar la competició amistosa proposada la temporada passada per la federació catalana.

El nou entrenador s'ha format les últimes temporades a l'estructura del Sant Adrià, que és un dels clubs referents del bàsquet femení català. Les sis temporades anteriors va dirigir el filial femení a la Copa Catalunya i l'any passat va ser el director tècnic. "Va ser una decisió difícil perquè feia molts anys estava vinculat amb el bàsquet femení. Em va costar prendre la decisió, però vaig apostar pel projecte esportiu del Sant Gervasi, que crec que és una passa endavant", assenyala Toni Sáez, qui admet que l'objectiu de la temporada ha de ser la salvació, però no descarta lluitar per les places capdavanteres. "Les tres primeres jornades veurem on ens podem situar", diu.

La plantilla s'ha reforçat amb un jugador de renom com és Marc Rabassó, que el curs passat va militar al CB Mollet de Lliga d'EBA, i l'aler Marc Díaz. A més, s'ha renovat a David Montes, Arnau Miguel, Pau Reina i Àlex Martin; i es queden al primer equip els jugadors del filial David Gutiérrez i Xavi Caminal. "Tenim una plantilla curta i és possible que fem alguna incorporació més, tot i que comptarem amb tres júniors que faran dinàmica de primer equip i ens ajudaran", assenyala Toni Sáez, que confia en les possibilitats de Marc Orois, Jordi Fuentes i Marc Gil.

Camí del tercer amistós
Diumenge, l'Escola Sant Gervasi va disputar el primer amistós de Toni Sáez amb derrota contra el júnior del Mataró, per 75 a 81. Aquest cap de setmana disputarà dos amistosos més: dissabte a casa contra el júnior del CB Granollers, i diumenge contra l'Escolapis Sarrià a la pista del Vilanova del Vallès.

Edicions locals