El Recanvis Gaudí busca un pivot per reforçar la plantilla

L'equip inicia els entrenaments amb sis cares noves i cinc jugadors que continuen de l'any passat

Esports

El Recanvis Gaudí busca un pivot per reforçar la plantilla
El Recanvis Gaudí busca un pivot per reforçar la plantilla | JL.R.B.

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Recanvis Gaudí Mollet vol rubricar la plantilla de la Leb Plata amb una última incorporació amb el fitxatge d'un pivot. La secretaria tècnica del club rastreja el mercat per satisfer la petició de Josep Maria Marsà, tot i que cos tècnic i direcció esportiva estan més que satisfets de la plantilla actual amb onze fitxes.

El cos tècnic va demanar el reforç del joc interior després de les baixes inesperades, per motius laborals, d'Óscar Amo, que marxa a Alemanya; Albert Serra, a Madrid; i Imanol Martínez, a Mallorca. "Busquem un jugador interior, ara per ara hem fet pocs entrenaments, però mirant plantilles d'altres equips, seria la demarcació que més precisaríem", indica l'entrenador Josep Maria Marsà, tot i que no descarta que s'iniciï la lliga el 9 d'octubre amb les onze fitxes actuals.

De la plantilla que arrenca la pretemporada, cinc continuen de la temporada històrica del curs passat i hi ha sis incorporacions. "Hem de compaginar aquesta temporada les tasques físiques amb la de conèixer-nos. Hem fet un canvi de cromos, els que marxen pels que venen. Tot i així, hi ha sis fitxatges i cal fer moltes hores d'entrenaments, partits de pretemporada per aconseguir entendre'ns", diu Marsà, que ho apunta com una clau per afrontar la Leb Plata.

De les noves incorporacions, la setmana passada se'n va confirmar la contractació de l'aler dominicà Yeikson Montero, que l'últim curs va disputar l'NCAA dels Estats Units d'Amèrica amb l'Eastern Michigan amb una mitjana de 12,9 punts i 5,4 rebots per partit. El nou jugador s'espera que arribi a finals de la pròxima setmana. La resta de fitxatges són Marc Sesé, Sergi Guárdia, Carles Marzo, José Coego i Ignasi Belver. "Un cop vaig acabar amb el Prat, Marsà em va convèncer per venir a Mollet", admet el base Carles Marzo, veí de Caldes de Montbui. També es mostra satisfet Marc Sesé, qui l'any passat també estava al Prat, i que confia que el nou curs "serà un repte, és el primer any a Leb Plata amb el Mollet i l'objectiu ha de ser salvar-nos".

Els cinc jugadors que continuen del curs passat són Toni Figuerola, Javi Rodríguez, Sergi Tell, Ángel Soto i Marc Pagès.

Edicions locals