Gairebé el 80% de molletans majors de 12 anys té la pauta completa de la vacuna contra la Covid

El percentatge arriba al 83,6% en el cas de les persones de més de 12 anys amb una dosi del vaccí

Societat

El 79,5% del total de la població de Mollet major de 12 anys, 37.587 de ciutadans, ja tenen la pauta completa de la vacuna contra la Covid-19.

D’altra banda, un total de 39.512 de ciutadans de Mollet estan vacunats en primera dosi, és a dir, el 83,6% de la població major de 12 anys. Són dades que s’han donat a conèixer en la reunió de coordinació de la pandèmia, que l’Ajuntament ha reprès aquest dilluns al matí.

D’aquesta manera, Mollet se situa per sobre la mitjana de Catalunya. Un 76,9% de la població catalana major de 12 anys té la pauta completa, mentre que un 81,1% té la primera dosi.

La vacunació a Mollet es porta a terme al Centre Cívic Can Pantiquet. La cita prèvia s’ha de demanar a través de vacunacovidsalut.cat, tot i que també s’hi pot anar sense cita prèvia de 16 h a 19.30 h.

Risc de rebrot alt

Pel que fa a les dades epidemiològiques, l’índex de rebrot a Mollet està a 188 punts, una xifra que l'Organització Mundial de la Salut considera d’un risc “alt”. Per sobre de 200 el risc passa a considerar-se “molt alt”. D'altra banda, la velocitat de transmissió és de 0,93.

En referència al nombre de persones ingressades a l'Hospital de Mollet, en aquests moments n'hi ha 10, una de les quals està a l’UCI.

 

Edicions locals