El servei a domicili del Mercat Municipal acumula més de 5.000 comandes en el seu primer any

Els paradistes consideren aquesta xifra un "èxit rotund" i celebren el primer aniversari amb una promoció de descompte

Economia

Mollet del Vallès

El servei de venda en línia del Mercat Municipal de Mollet ha complert el seu primer any amb més de 5.000 comandes, una xifra que els paradistes consideren un "èxit rotund".

La venda a domicili que el Mercat Municipal posava en marxa l'estiu de 2020 s'ha consolidat amb un total de 5.000 comandes tramitades durant el primer any de servei i més de 32.000 productes entregats a casa dels clients. "Tot i que entre les parades es comenta que aquest ha estat un estiu una mica fluix d’afluència al mercat, les dades de venda on line són tot un èxit", expliquen des de l'Associació de Paradistes del Mercat Municipal.

Segons les dades recollides pels paradistes, cada comanda ha implicat una mitjana de sis parades diferents del mercat per entrega i l'import de consum mitjà per lliurament ha estat de 96,55€. A més, segons informa l'associació de paradistes del Mercat Municipal Mollet, 100% dels paradistes han venut els seus productes via telemàtica. Pel que fa al perfil de les persones que fan compra en línia al Mercat, un 73% eren dones i un 23% homes.

Al gener es va incorporar la possibilitat de pagar les comandes via BIZUM. "Tot i la immediatesa que proporciona aquest tipus de pagament la majoria de clients s’han sentit més còmodes fent els seus pagaments amb targeta", expliquen els paradistes. En concret, des de la posada en marxa d'aquesta alternativa de pagament, el 81% de les compres s'han continuat pagant amb targeta.

El pas cap a la digitalització es va fer l'any passat –i es va accelerar durant el confinament– gràcies a la plataforma de marketplace Aprop Online, una empresa ja experimentada amb qui el mercat comparteix la filosofia d’acostar el comerç local i els productes de proximitat a tothom. A través de la web Aprop Mollet del Vallès els veïns de Mollet i gent de poblacions properes han pogut gaudir d’aquest servei en línia.

El servei d’entrega a domicili va començar amb un llistat de municipis on poder fer entrega que s'ha ampliat durant l'any. Actualment, el servei arriba a Mollet del Vallès, la Llagosta, Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Martorelles, Montmeló, Montornès, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

Campanya promocional

Amb motiu d’aquest primer any del Mercat de Mollet dins del món online i per a celebrar la bona rebuda del nou servei de venda, s’ha llençat un cupó de descompte disponible per a tothom. La clientela podrà introduir el codi al final de la seva comanda per gaudir d’un descompte final.

 

 

 

Edicions locals