Una Diada limitada a les entitats

L'Ajuntament celebrarà l'acte al monument de Rafael Casanova sense públic i únicament amb representants de les associacions

Política

L'Ajuntament de Mollet recupera enguany la celebració institucional de la Diada de l'Onze de Setembre amb l'anomenat acte unitari, després que l'any passat quedés suspès per la situació epidemiològica. Això sí, la participació serà limitada.

La Diada Nacional de Catalunya es commemorarà amb la tradicional ofrena floral unitària al monument de Rafael Casanova. L’acte s’ha adaptat per donar compliment a les mesures Covid dictades per les autoritats sanitàries. Per aquest motiu serà restringit al públic i només hi podran accedir representants de les entitats que hagin confirmat participació en l’ofrena floral. Dos infants de la Penya Barcelonista de Mollet, que aquest 2021 celebra el seu centenari, seran els encarregats d’hissar la senyera.

L’acte se celebrarà a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas. Hi podran assistir dos representants de cada entitat que tindran seient preassignat. L’accés serà a partir de les 11 del matí pel carrer d'Antònia Canet i caldrà identificar-se per accedir.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assenyalat que “les restriccions de públic es deuen a la pandèmia”, però ha celebrat que “malgrat que sigui d’aquesta manera, la Diada a Mollet es pugui tornar a celebrar després que l’any passat no va ser possible”.

L’Associació Musical Pau Casals i el Cor Estoc de Veus acompanyaran l’acte amb la interpretació de diverses peces musicals. L’acte acabarà amb la interpretació de l’Himne a Mollet i Els Segadors.

Edicions locals