Projecte per promoure el voluntariat ambiental al Besòs

S'engega el projecte VoluntaRius amb una enquesta que es pot respondre fins al 20 de setembre

Societat

La Fundació Rivus promou el voluntariat ambiental al Besòs
La Fundació Rivus promou el voluntariat ambiental al Besòs

Els voluntaris que van impulsar en el seu moment el Viu la Riera, amb el suport de la Fundació Rivus, han posat en marxa el projecte VoluntaRius, una iniciativa que té com a objectiu estudiar en profunditat el paper del voluntariat ambiental entorn de la conca del Besòs i donar-li més visibilitat i mobilitzar persones i recursos per potenciar-lo i sumar sinergies.

En una primera fase del projecte, s’ha dissenyat un qüestionari per aprofundir en el coneixement del voluntariat, que es pot respondre abans del 20 de setembre.

El projecte VoluntaRius neix de la col·laboració entre el Grup de Recerca Community-based Urbanism, format per investigadors de la UIC Barcelona School of Architecture, juntament amb investigadors dels Grups de Recerca PsicoSAO (Psicologia Social, Ambiental i Organitzacional) i GRICS (Interacció i Canvi Social) de la Universitat de Barcelona.

Aquest projecte és finançat amb una ajuda de recerca del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa compta amb el suport de xarxes i entitats vinculades amb el voluntariat ambiental.

Edicions locals