El PSC presentarà una moció per condemnar les agressions LGTBIfòbiques

Els socialistes reclamen el total desplegament de la llei catalana per garantir els drets del col·lectiu

Política

El grup municipal del PSC presentarà en el proper ple municipal una moció de rebuig i condemna a les agressions a persones del col·lectiu LGTBI, que s'estan donant darrerament.

"La nostra societat ha estat testimoni d’un alarmant increment de les agressions LGTBIfòbiques arreu de tot el nostre país, fins i tot produint-se assassinats com en el cas de Samuel a la Corunya", apunten des del PSC de Mollet.

Amb la moció, els socialistes volen expressar, d’una banda, "la més enèrgica condemna a les agressions i la violència que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI per la seva orientació i identitat sexual"; i de l’altra, "refermar el compromís per avançar en la millora i consolidació dels drets de les persones LGTBI". A més, el PSC insta la Generalitat de Catalunya a desplegar totalment la Llei 11/2014 per a garantir els drets LGBTI i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, de la qual, set anys després de ser aprovada, "encara no s’han desenvolupat parts fonamentals de la mateixa amb relació a la violència envers les persones LGTBI", diuen.

Edicions locals