Gerard Camp: 'És un dels millors Open d'Espanya de billar"

En onze edicions, l'Open de Billar Americà ha passat de 64 a 160 participants

Esports

Gerard Camp: 'És un dels millors Open d'Espanya de billar"
Gerard Camp: 'És un dels millors Open d'Espanya de billar"

Les 160 inscripcions disponibles de l'Open de Billar Americà de Mollet es van exhaurir en només una setmana i es tracta del mateix nombre de participants que van prendre part en l'edició històrica del 2019. De fet, aquesta va ser l'última edició que es va poder disputar perquè l'any passat es va ajornar per la Covid. 
L'Open de Billar Americà iguala el rècord de 160 participants

"Cada edició hem anat a més. Vam començar amb molta il·lusió, amb moltes ganes i ens hem rodejat de gent que estan bojos per fer allò. I hem anat aprenent perquè vam tenir 64 participants en la primera edició, 96 en la segona i en cada nova edició hem anat superant les xifres de la passada. En aquesta mantenim els 160 participants, del 2019", va assenyalar Gerard Camp, president d'AMOBA, que va indicar que cada any van a més: "El salt qualitatiu va tenir lloc durant la desena edició perquè aglutinem els millors jugadors en un cap de setmana i, no és perquè ho digui jo, però és considerat el millor open de Catalunya i està entre els tres millors d'Espanya".

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va destacar durant la presentació que l'Open “situarà, per onzena vegada, la ciutat com a referent del billar a Catalunya, Espanya  i Europa”. “Tindrem els millors billaristes de la modalitat”, va dir Monràs.  

 

Edicions locals