[ACTUALITZACIÓ] Atropellament mortal a la via del tren entre Montmeló i Mollet-Sant Fost

La circulació de trens està interrompuda i Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera entre Mollet Sant Fost i Granollers Centre

Societat

Una persona ha mort aquest migdia en un atropellament a la via del tren a la línia R2 de Rodalies entre les estacions de Montmeló i Mollet-Sant Fost.
 

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 13.34 h i al lloc dels fets s'hi han personat dues unitats avançades del SEM, un equip de coordinació operativa i un equip de rescat i intervenció del SEM i Bombers.

Derivat de l'atropellament d’aquesta persona, Adif ha interromput la circulació de trens en aquest tram el que afecta la circulació de trens de les línies R2 nord, R8 i R11. Puntualment algun tren de l'R11 es podrà desviar per la via del Maresme. Segons fonts de Renfe, s’està gestionant servei alternatiu per carretera entre Mollet Sant Fost i Granollers Centre. Renfe ha confirmat que s'ha pogut fer el transbordament de passatgers del tren afectat i que s'està a l'espera que s'obri almenys una de les vies perquè es pugui reprendre la circulació de combois.

A les 16.30 h, Adif ha autoritzat la recuperació de la circulació per les dues vies.

 

Edicions locals