El Recanvis Gaudí presenta el dominicà Yeikson Montero

El fitxatge del CB Mollet arriba per marcar la diferència dins la pista a la Leb Plata

Esports

El Recanvis Gaudí presenta el dominicà Yeikson Montero
El Recanvis Gaudí presenta el dominicà Yeikson Montero

José Luis Rodríguez Beltrán

Yeikson Montero ja s'ha entrenat amb el Recanvis Gaudí Mollet amb l'objectiu d'integrar-se el més aviat possible amb la plantilla de Josep Maria Marsà, per afrontar l'exigent Leb Plata. El divendres va ser una jornada intensa pel nou fitxatge dominicà de l'entitat molletana. Al matí, revisió mèdica i a la tarda, presentació a la seu de l'empresa Recanvis Gaudí, que és el patrocinador principal del club molletà. 

"El Mollet va ser el primer club a posar-me l'ull, fitxar-me i donar-me aquesta oportunitat, a més, penso que és un equip jove, amb una mica de veterania, i crec que el meu joc es desenvoluparà més aquí", explicava Yeikson Montero, d'1,96 metres, que dijous arribava directament des dels Estats Units, on ha jugat les darreres temporades amb l'Eastern Michigan de l'NCAA. A més, ha estat internacional amb la selecció sub-18 i sub-19 de la República Dominicana. 

El dominicà, que destaca per la seva capacitat anotadora, confessava que el seu somni era jugar a Europa. "Sempre ha estat el meu somni venir a Europa, si es presenta l'NBA aniria, però el meu somni és jugar l'ACB, a la lliga espanyola", sentenciava l'aler, tot i que enguany apuntava a fites altes amb el Mollet: "afronto Mollet com un dels millors reptes de la meva carrera, tinc la fitxa per jugar per primer cop a Espanya i vull demostrar de què estic fet". 

El Recanvis Gaudí ha dipositat moltes esperances en el nou jugador dominicà de l'equip, per marcar la diferència dins la pista. "Yeikson ens donarà aquesta diferència i als partits complicats ens donarà aquesta empenta per poder treure això endavant", deia el president del CB Mollet Carlos Nuez, que destacava la tasca per rastrejar el mercat d'Àlex Coma, vicepresident del club i principal valedor del seu fitxatge. Montero se suma al projecte de Leb Plata del Recanvis Gaudí, que s'estrenarà a principis d'octubre.  

Edicions locals