Més de 7.300 alumnes comencen les classes a Mollet

Les escoles bressol municipal van iniciar el curs fa una setmana amb 204 infants matriculats d’un total de 239 places ofertes

Societat

Un total de 7.305 nenes i nens entre infantil, primària i secundària obligatòria, han començat aquest dilluns el curs escolar als diferents centres educatius públics i concertats de Mollet. Un curs que seguirà marcat per la pandèmia, però amb restriccions menys severes, segons contemplen els plans d'obertura dels centres i amb una davallada d'alumnes respecte al curs anterior, degut principalment a la reducció de la natalitat.

L’alumnat que ha iniciat aquest curs està format per 1.367 alumnes d’educació infantil, 3.399 d’educació primària i 2.539 d’educació secundària. En total, 7.305 nens i nenes.
 
Per aquest curs s’han matriculat 420 alumnes a P3,  amb una oferta de 467 places. Pel que fa al 1r curs d’ESO, s’han matriculat 603 alumnes. Tant a P3 com a ESO, hi ha un total de 21 grups.
 
Mentre que pel que fa a les escoles bressol municipal, el curs va començar el passat 6 de setembre amb 204 infants matriculats d’un total de 239 places ofertes.
 
Finalment, en aquests moments hi ha 278 alumnes matriculats a l’Escola de Música i 80 a l’Escola de Dansa, de manera que es manté la matrícula del curs passat. Cal tenir en compte que aquestes dades són provisionals, ja que la matriculació està oberta durant el que resta de setembre.

Com a novetat respecte al curs anterior, tot i que serà un curs marcat per la pandèmia, els plans d’obertura de centres contemplen restriccions menys severes.

Edicions locals