Mor Teresa Isern, filla de Cicles Isern i mestressa de casa Rebull

Isern va morir divendres passat a 88 anys

Societat

Mor Teresa Isern, filla de Cicles Isern i mestressa de casa Rebull
Mor Teresa Isern, filla de Cicles Isern i mestressa de casa Rebull

Divendres passat va morir a 88 anys Teresa Isern Tartí, una dona vinculada a dues populars famílies de comerciants de Mollet.

Isern va néixer el 1932 al carrer Berenguer III. Era filla de Jaume Isern Plans i Maria Tartí Torres, que van ser els iniciadors l'any 1926 d'un dels primers tallers de bicicletes de Mollet, Cicles Isern, al carrer Berenguer III número 83, on es reparaven i s'hi fabricaven bicicletes. Durant la seva joventut, va ajudar els pares a la botiga, on més tard també va treballar Josep Isern, el seu germà i continuador del negoci familiar, que es va reconvertir cap al sector de la motocicleta.

La feina a la botiga familiar la va fer molt coneguda a Mollet i a poblacions veïnes. "Estaven al costat de l'Estació de França i molta gent de Martorelles i Sant Fost baixaven a agafar el tren i deixaven la bicicleta allà", explica el seu marit Emilio Rebull.

El 1955 es va casar a Emilio Rebull i va deixar de treballar a la botiga dels pares per incorporar-se al negoci de la botiga de queviures de la família Rebull, també a Berenguer III.

Amb Rebull van tenir tres fills, Jordi Rebull, actualment al càrrec del negoci familiar als Quatre Cantons, el desaparegut Josep Rebull, qui va ser regidor de CiU i productor televisiu, i Roser Rebull.

Isern va ser enterrada al cementiri de Mollet.

Edicions locals