El Recanvis Gaudí tanca la plantilla amb el nord-americà Gilbert Thomas Jr

És un jugador interior amb un físic de 2,01 metres i procedeix de la lliga universitària americana de la NAIA

Esports

El Recanvis Gaudí tanca la plantilla amb el nord-americà Gilbert Thomas Jr
El Recanvis Gaudí tanca la plantilla amb el nord-americà Gilbert Thomas Jr | CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet ha fitxat un segon jugador estranger per competir a la Leb Plata aquesta temporada. El nord-americà Gilbert Thomas Jr és la nova incorporació de l'equip de Josep Maria Marsà, que veu així complert el desig de reforçar el joc interior de l'equip. 

El nou jugador de l'equip molletà procedeix de Luisiana State University at Shreveport, que competeix a la lliga universitària de la NAIA, dels Estats Units d'Amèrica. És un jugador interior amb un físic important amb 2,01 metres d'altura. Segons les dades facilitades pel club molletà, el pivot té una mitjana de 15,7 punts per partit amb un percentatge del 75% en tirs de dos. A més, és un gran rebotejador amb una mitjana de 9,2 rebots, 1,3 taps i 1,6 assistències.   

Aquesta és la segona incorporació estrangera del CB Mollet després de presentar la setmana passada jugador dominicà Yeikson Montero, que també està cridat a marcar la diferència dins la pista. Amb aquests dos fitxatges, el Recanvis Gaudí Mollet dona per acabat el mercat de fitxatges després d'unes setmanes intenses, amb un total de set cares noves. 

Edicions locals