Mor l'arquitecte molletà Jaume Alcoberro

L’antiga discoteca teatre, el petit bulevard i l'Ateneu són algunes de les obres del molletà

Societat

Mor l'arquitecte molletà Jaume Alcoberro
Mor l'arquitecte molletà Jaume Alcoberro | Família Alcoberro

Dissabte passat, 11 de setembre, moria a 72 anys l'arquitecte molletà Jaume Alcoberro Escalada, víctima d'un càncer. Llicenciat en arquitectura des de l'any 1973, carrera que es va pagar treballant de mestre de matemàtiques a l’Acadèmia Mollet (actual Centre d'Estudis Mollet),  Alcoberro va estar sempre vinculat a la ciutat.

El seu treball de fi de carrera va ser sobre la reordenació del parc de Can Mulà i un cop llicenciat va tenir el seu despatx al centre de Mollet, ubicació que va mantenir fins als últims anys, quan el va situar al seu domicili.

La seva obra es pot veure en carrers principals com avinguda Llibertat i Jaume I. Entre els edificis més característics de l'arquitecte molletà hi ha l’antiga discoteca teatre, el petit bulevard simulant els bulevards de grans ciutats, l’edifici de l’Ateneu o la rehabilitació de la façana de l’església.

 "L'últim any de malaltia es va sentir molt estimat i acompanyat. Moltes persones es referien a ell com a un gran amic, germà, pare o mestre, tenia una forta personalitat que mai deixava indiferent a ningú, el tindrem sempre en el record", esmenta la família.

Edicions locals