Pere Garriga guanya el torneig solidari d'escacs contra el càncer amb un ple de victòries

El període de donacions segueix obert i el Club d'Escacs ha recaptat ja més de 710 euros

Esports

Pere Garriga guanya el torneig solidari d'escacs contra el càncer amb un ple de victòries
Pere Garriga guanya el torneig solidari d'escacs contra el càncer amb un ple de victòries | Club d'Escacs Mollet

El mestre internacional Pere Garriga s'ha imposat amb un ple de triomfs al torneig solidari d'escacs contra el càncer, que ha impulsat el Club d'Escacs Mollet. El campionat va tenir lloc dissabte al Pavelló Riera Seca amb un total de 65 participants. Fins ara, el club ha recaptat més de 710 euros i el període de donacions encara no està tancat. L'import íntegre anirà a la seu local de l'Associació Espanyola contra el càncer (AECC). 

Tothom hi va guanyar aquest cop, però cal destacar la victòria incontestable del jugador local Pere Garriga amb ple de victòries, amb les nou partides guanyades. El mestre FIDE Vicenç Esplugas va quedar segon, a un punt de Garriga i el mestre català Màxim Ventura va quedar tercer amb set punts, empatat amb el quart, el també mestre FIDE Francisco Javier Jiménez. El millor local va ser el Mestre FIDE Cristian Fernández i el millor veterà, el també local, Antoni Pous.

Malgrat la situació actual a causa de la pandèmia, i la coincidència amb altres torneigs, ha estat un gran torneig a benefici íntegre de l’AECC, amb 65 participants que van disputar nou rondes a 5 minuts per jugador amb 3 segons d’increment. "El primer agraïment, per tots els participants, per disputar el torneig pagant la seva inscripció, que anirà íntegra a l’AECC. Un agraïment molt especial als àrbitres, encapçalats per l’àrbitre internacional Valerio de la Cruz, i amb el gran gest del mestre català, i àrbitre, Joan Manel Marches de sacrificar-se per arbitrar en lloc de jugar, a causa d'una baixa no comunicada a l'organització amb temps, de l’àrbitre auxiliar", explica en un comunicat el Club d'Escacs Mollet, que també agraeix la col·laboració d’Esports Aguilà per les plaques dels trofeus, d’OPEL Molletauto per la furgoneta pel transport del material i de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. 

Edicions locals