Matilde Esteves, millor assistent de la Primera Divisió femenina

Aquesta temporada la molletana segueix a Primera i puja a la Segona RFEF masculina

Esports

| RFEF

La molletana Matilde Esteves ha estat reconeguda amb el premi Vicente Acevedo com a millor assistent de la Primera Divisió Iberdrola, que és la màxima categoria del futbol femení espanyol. L'àrbitra ha estat reconeguda per la tasca feta la temporada 2020-2021. 

La molletana està a l'espera de rebre el guardó perquè no va poder ser-hi en l'acte de lliurament, que s'hi feia a Madrid. "És el primer cop que rebo un premi com aquest i suposa un reconeixement a la feina que faig dins l'arbitratge. Ho veig com quan va arribar la internacionalitat perquè és la materialització de la feina feta", assenyala Matilde Esteves, que enguany seguirà d'assistent a la Primera Divisió espanyola i comptarà amb un nou repte perquè ha pujat a la Segona RFEF masculina: "serà el mateix que la Tercera Divisió, només que viatjo més. El cap de setmana vaig debutar en la categoria en un duel a la Rioja". 

Durant l'acte també va ser reconeguda com la millor àrbitra de la Primera Iberdrola, però de la temporada 2019-2020 la catalana Ainara Acevedo, que ha compartit tripleta arbitral en moltes ocasions amb Esteves i havia estat atleta del CA Mollet. 

Edicions locals