Els Bombers reben una vintena d'avisos per l'intens ruixat d'aquest dilluns al Baix Vallès

A Mollet va caure un arbre al parc de Can Mulà i la Policia Municipal i Protecció Civil van realitzar més de 30 actuacions per acumulació d'aigua

Societat

Els Bombers reben una vintena d'avisos per l'intens ruixat d'aquest dilluns al Baix Vallès
Els Bombers reben una vintena d'avisos per l'intens ruixat d'aquest dilluns al Baix Vallès | La pluja va provocar la caiguda d'un arbre al parc de Can Mulà de Mollet

Els Bombers de la Generalitat van rebre aquest dilluns una vintena d'avisos per l'intens ruixat que va caure pels volts de les 19 h als municipis baixvallesans. Una de les localitats més afectades va ser Mollet, on la Policia Municipal i Protecció Civil van realitzar més de 30 actuacions davant l’acumulació d’aigua en alguns carrers, a part d’atendre nombroses trucades telefòniques de la ciutadania que demanava informació.

A causa de les fortes pluges que es van registrar a Mollet, els serveis municipals també han hagut de retirar l’arbre que va caure ahir al vespre al parc de Can Mulà. L’Ajuntament, a més, va haver de resoldre diverses afectacions en l’enllumenat públic.

Així mateix, els parcs de la ciutat han estat tancats fins aquest dimarts a mig matí, després que els serveis municipals inspeccionessin les zones i retiressin algunes branques que van caure. També s’han inspeccionat els patis de les escoles de la ciutat, que no han tingut cap incidència rellevant.

A la resta de municipis del Baix Vallès les afectacions van ser lleus. Segons els Bombers de la Generalitat, van rebre un parell d'avisos a Montornès i Martorelles, i un avís a Sant Fost, la Llagosta i Santa Maria de Martorelles per acumulació d'aigua.

Edicions locals