El Mollet HC femení vol ser un candidat a l'ascens a Nacional

Les molletanes visitaran dissabte la pista de la Unió Esportiva Horta a la primera jornada de la Primera Catalana

Esports

El Mollet HC femení vol ser un candidat a l'ascens a Nacional
El Mollet HC femení vol ser un candidat a l'ascens a Nacional | Mollet HC

El sènior femení del Mollet HC vol lluitar per l'ascens a la Nacional Catalana. L'equip dirigit per Rafa Trillo es va quedar a les portes de l'ascens el curs passat i enguany vol donar continuïtat a les bones sensacions de la temporada passada a Primera Catalana.

El cos tècnic molletà ha apostat per mantenir el grup del curs passat i ha fet dues incorporacions amb Ona Aparicio, que procedeix del Palau, de la Nacional Catalana; i Laura Muñoz, del Cerdanyola. "La plantilla s'ha millorat amb els dos fitxatges, que són importants. A més, anem a totes perquè estem entrenant quatre dies, a banda del partit que juguem el cap de setmana", explica el tècnic Rafa Trillo, qui admet que les jugadores del conjunt estan molt compromeses: "Volem l'ascens, és el nostre objectiu".

Durant la pretemporada, l'equip ha perdut contra l'Sfèric, de Nacional Catalana, i el Girona, de Primera Catalana, i ha empatat amb el Vic, de Primera Catalana. "La pretemporada no ha anat gaire bé si mirem resultats. Però ja hem buscat partits intensos per fer sempre un esforç extra", diu Trillo, que confia sumar el primer triomf quan arribi l'hora de la veritat dissabte a la primera jornada de la Primera Catalana. Les molletanes visitaran la pista de la Unió Esportiva d'Horta amb el repte de sumar la primera victòria i mostrar la seva candidatura per a l'ascens.

Eloi Gaspar, a la banqueta
En l'estructura masculina, l'entrenador Eloi Gaspar afronta la seva primera temporada i s'estrenarà a la banqueta del sènior A en partit oficial. El conjunt molletà de la Segona Catalana jugarà diumenge la primera jornada a la pista del Santa Perpètua. Pel que fa al sènior B, de la Tercera Catalana, visitarà dissabte el Mataró.

Edicions locals