Romà Busquets, nou director esportiu del Club Billar Mollet

El club se centra aquesta temporada en les lligues catalanes de tres bandes amb dos equips masculins

Esports

Romà Busquets, nou director esportiu del Club Billar Mollet
Romà Busquets, nou director esportiu del Club Billar Mollet

Romà Busquets ha assumit la direcció esportiva del Club Billar Mollet per la marxa de Sergio Martínez, que s'ha incorporat al Club Billar Granollers de la Divisió d'Honor espanyola. El nou responsable esportiu, que també és jugador del primer equip, vol centrar l'activitat de l'entitat en les lligues territorials.

El club ha tornat a presentar dos equips a la Federació Catalana de Billar en la modalitat de tres bandes. El primer equip milita a la Primera Catalana i el segon, a la Segona Catalana. "L'objectiu és la permanència dels dos equips. Són dues categories potents en l'àmbit català i volem mantenir-nos en aquest alt nivell", explica Busquets, tot i que en la primera jornada van patir dues derrotes doloroses. El primer equip va perdre contra el Molins de Rei, 8 a 0, i el segon equip contra el Sant Adrià B, per 8 a 0. "Vam tenir motes baixes", diu Busquets.

La temporada passada el club va viure una experiència positiva amb la Segona Divisió espanyola, però enguany no ha pogut inscriure cap equip.

Canvis a la directiva
La marxa de Sergio Martínez ha comportat canvis en la directiva perquè també feia de vocal, un lloc que ara ocupa Miquel Arias. De la junta, també ha marxat el fins ara secretari Javi Martínez, que ha estat substituït per Joan Castells, que també és jugador dels equips de tres bandes.

Edicions locals