El nou Sant Gervasi de Toni Sáez debutarà a Lliçà d'Amunt

L'equip molletà de Copa Catalunya s'ha reforçat els últims dies amb el fitxatge de José María Marzal

Esports

El nou Sant Gervasi de Toni Sáez debutarà a Lliçà d'Amunt
El nou Sant Gervasi de Toni Sáez debutarà a Lliçà d'Amunt | Bàsquet Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi de Toni Sáez arrencarà dissabte a Lliçà d'Amunt. El sènior masculí de Copa Catalunya inicia una nova etapa sense la batuta de Jordi Grau i es posarà a prova en la primera jornada del campionat. Precisament, el primer duel oficial de l'equip col·legial serà contra el nou conjunt del seu exentrenador, que va signar per l'equip de Lliçà després d'haver baixat de la Lliga d'EBA el curs passat. "Ens coneix bastant bé, serà un partit complicat", admet el tècnic de l'Escola Sant Gervasi, Toni Sáez.

La pretemporada de l'equip molletà no va ser satisfactòria durant les dues primeres setmanes, tot i que les sensacions han anat millorant. "Durant les dues primeres setmanes no veia que l'equip arranqués, no s'entrenava i tampoc jugava com volíem. També hi havia gent amb molèsties. Les últimes setmanes hem anat a més i ja s'han vist les coses dins la pista. En l'últim partit vam perdre, però les sensacions van ser molt bones", explica Toni Sáez. El cap de setmana passat el Sant Gervasi va perdre l'amistós a la pista del Sant Boi, de Primera Catalana, per 74 a 67. "Vam disputar el partit, tot i tenir falta de jugadors interiors per diverses baixes. Estem satisfets de la feina feta", diu el tècnic.

Al grup 3 de Copa Catalunya
El primer rival de l'Escola Sant Gervasi serà el Lliçà d'Amunt de Jordi Grau, que s'ha renovat del tot respecte a la plantilla del curs passat a la Lliga d'EBA. L'equip molletà lluitarà aquesta temporada per mantenir-se en la màxima categoria catalana del bàsquet. La resta d'equips amb qui haurà de lluitar per mantenir-se al grup 3 són Montgat, Castellar, Sant Josep, Granollers -que també baixa de la Lliga d'EBA-, Sant Adrià, Santa Coloma, El Masnou, Bàsquet Pia Sabadell, Mataró Germans Homs B i El Círcol Badalona.

Marzal, tercer fitxatge
La plantilla molletana s'ha reforçat amb un tercer fitxatge amb la incorporació de José Maria Marzal, que s'ha format a les categories inferiors de l'Unicaja de Màlaga. "És un jugador amb experiència a Lliga EBA, que fa una alçada d'1,98 metres i ens ajudarà moltíssim en el tir exterior", assenyala el tècnic.

Edicions locals