Activitats a Ca n'Arimon per la Setmana Europa de l’Esport

Des d'aquest dilluns i fins dimecres, l'equipament esportiu celebra tres activitats

Esports

Un any més, Mollet del Vallès, se suma a la Setmana Europa de l’Esport que enguany té llocfins al 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Des de la seva creació, l’any 2015, Mollet ha participat a totes les edicions de la Setmana Europea de  l’Esport.

A Mollet, enguany s’organitzen diverses activitats al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon prenent totes les mesures de seguretat. Hi pot accedir tothom i només cal inscriure’s prèviament al mateix centre municipal. Avui dilluns se celebra una activitat en la pista exterior de gespa, a les 10.30 h; demà dimarts, body combat, a les 18.30 h; i dimecres, zumba a la pista exterior, a les 11.15 h. 

Mollet participa a la Setmana Europea de l’Esport des de 2015, el primer any que es va posar en marxa. De fet, la iniciativa sorgeix arran de la proposta que, en el seu moment, l’alcalde i responsable d’Esports, Josep Monràs, va fer quan era diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona.

Edicions locals