Martí Conesa participa al Mundial d'scooter de Barcelona

El patinador del Radical 360 es queda a les portes de la fase final i Adrián Navarro es baixa per una lesió

Esports

D'esquerra a dreta: Adrián Navarro i Martí Conesa.
D'esquerra a dreta: Adrián Navarro i Martí Conesa.

Martí Conesa i Adrián Navarro, del Radical 360, van formar part de la delegació espanyola del Mundial d'scooter 2021, que va tenir lloc a Barcelona el cap de setmana. Els dos patinadors van ser escollits pel seleccionador estatal Karim Ismail, que va presentar una llista definitiva de 18 persones. 

Martí Conesa va competir divendres a les qualificacions de la cita internacional, en la modalitat de park. El molletà no va poder passar a la fase final, tot i la bona feina durant la jornada. Pel que fa a Adrián Navarro, va causar finalment baixa divendres per una caiguda que va patir el dia anterior durant els entrenaments oficials. "Adrián Navarro està bé, tan sols té mal en un dit d'una mà. Creiem que divendres podria sortir a pista, però era impossible agafar l'scooter amb el dit malament", explica Xavi Martínez, responsable del Radical 360, que es mostra satisfet de la convocatòria dels dos patinadors i valora positivament la participació de Martí Conesa, tot i la dificultat del parc "perquè hi havia unes rampes molt complicades, que en l'àmbit estatal no estem acostumats perquè no n'hi ha".  

Els dos patinadors del Radical 360 estan a l'espera de la confirmació del calendari oficial de noves proves de cara els pròxims mesos. 

Edicions locals