La nova junta vol donar un impuls a l'Associació de Veïns de Can Borrell

Jaqueline Bravo, n'és la presidenta

Societat

D'esquerra a dreta Sergi Puy, Jaqueline Bravo, Dolores Villalón i Núria Belmonte
D'esquerra a dreta Sergi Puy, Jaqueline Bravo, Dolores Villalón i Núria Belmonte

L'AV de Can Borrell va renovar fa uns mesos la junta amb noves cares que ajudin a impulsar la tasca de l'entitat veïnal. La presidenta de l'associació és Jaqueline Bravo, qui creu que en aquests primers mesos s'ha aconseguit visibilitzar una mica més la feina que es fa pel barri.

El passat 25 de març, se celebrava l'assemblea de renovació de la junta de l'AV Can Borrell, que incorporava alguns membres nous després d'un temps de poca activitat. "No és que l'associació estigués inactiva, és que a la gent li costa molt col·laborar i associar-se i estava una mica aturada", explica Jaqueline Bravo, que va ser escollida nova presidenta.

Bravo està acompanyada a la junta de l'entitat per Núria Belmonte, en el càrrec de secretària, Dolores Villalon, com a tresorera, i Sergio Puy i Miguel Murcia, ocupant el lloc de vocals.

L'objectiu de la nova junta és impulsar l'associació i "treballar pel barri i les seves necessitats i cohesionar el veïnat", explica Bravo. En aquests primers sis mesos des de la renovació, Bravo considera que s'ha aconseguit visibilitzar més la tasca de l'entitat. "Hem actuat en alguns temes, hem detectat alguns problemes i necessitats, els hem traslladat a l'Ajuntament i la gent ha vist que hi ha hagut resposta", assegura la presidenta.

En aquest sentit, durant aquests mesos, l'entitat ha recollit signatures contra l'habilitació d'un correcà a la plaça d'Arcadi Viñas, un projecte que, segons Bravo, els veïns no volien i han aconseguit aturar. "Ara l'Ajuntament busca una altra alternativa", diu. També s'han fet arribar queixes per l'estat de la via al carrer Salvador Espriu, on, segons Bravo, hi ha hagut diverses caigudes de veïns en els darrers mesos. "De moment l'Ajuntament està sent receptiu i s'estan atenent les demandes que fem des de l'associació", assegura la presidenta.

Bravo indica que un altre dels objectius és recuperar algunes de les festes i activitats que es feien i que s'han deixat de fer, sobretot pel públic familiar i infantil. Amb tot, avança que, a hores d'ara, la pandèmia els té molt limitats i que "s'haurà d'esperar per poder fer coses amb més aforament".

L'entitat manté el seu despatx a la masia de Can Borrell.

Edicions locals