El CF Mollet UE té la infermeria plena per al debut a la lliga

L'equip de David Parra podria tenir fins a set baixes a la primera jornada contra l'EF Mataró

Esports

El CF Mollet UE té la infermeria plena per al debut a la lliga
El CF Mollet UE té la infermeria plena per al debut a la lliga | CF Mollet UE

El CF Mollet UE arriba a la primera jornada amb la infermeria plena, que altera els plans del tècnic David Parra. El conjunt molletà acumula fins a set jugadors que podrien ser baixa diumenge en la primera jornada al camp de l'Escola de Futbol Mataró. Dels que segur que no arriben són Bilal, Andrés, Jimi, Andreu i Edgar, mentre que són dubte Alejandro i Alexis. 

El conjunt molletà va tancar la pretemporada el cap de setmana amb una derrota contra el Sant Cugat, per 1 a 2. En total, el Mollet ha guanyat quatre amistosos i ha perdut tres. "Encara crec que estem en fase de pretemporada. El més important és recuperar la gent lesionada", apunta el tècnic David Parra, que també assenyala que s'ha renovat la meitat de la plantilla de la temporada passada: "de les 23 fitxes que tenim, hi ha 12 jugadors que són nous i això requereix temps. A més, hem fet una aposta per la gent jove, que alguns d'ells juguen el seu primer any d'amateur. Tot això, necessita un aprenentatge a la categoria, que és molt exigent". 

El Mollet vol començar amb victòria a Mataró, però David Parra admet que no serà gens fàcil. "La temporada passada el Mataró només va perdre un partit en tota la campanya i va ser contra nosaltres. Això vol dir que és un conjunt molt complicat i que guanyar al seu camp és dificil, però volem començar de la millor manera", diu el tècnic, que no es queixa de començar la Primera Catalana a l'octubre, una data poc habitual. "Hem començat més tard la pretemporada i comencem més tard la temporada, més o menys és la mateixa preparació que altres anys. Això sí, tenim ja ganes de començar a fer rodar la pilota", diu. 

Edicions locals