Els indicadors de la pandèmia continuen a la baixa a Mollet

L'Hospital té ingressats vuit malalts de Covid, dos dels quals a l'UCI

Societat

Els principals indicadors de la pandèmia segueixen a la baixa a Mollet. En aquest sentit, aquest dilluns, l’índex de rebrot a la ciutat està en aquests moments en 59, quan dilluns passat era de 77. El que ha augmentat lleugerament és la velocitat de transmissió situant-se fins als 0,94.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, a hores d’ara n’hi ha 8, 2 d’elles a l’UCI. Aquesta setmana s'ha registrat una defunció.

Aquestes són algunes de les dades que s'han tractat a la reunió setmanal que fa l'Ajuntament sobre l'epidèmia. Als centres educatius de Mollet hi ha 1 grup d’alumnat de primària confinat. A Mollet hi ha 30 persones confinades i 8 positives entre Primària i Secundària.

Pel que fa les vacunacions, hores d’ara el 85,7% de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 83,3% el que comporta que en aquests moments 39.432 molletans i molletanes hagin rebut les dues vacunes.

Centre de vacunació Can Pantiquet

Un cop el Departament de Salut ha donat per tancada la campanya de vacunació massiva, aquest divendres 1 d’octubre tancarà l’espai de vacunació de Can Pantiquet que l’Ajuntament de Mollet va cedir al Departament.

A partir d’aquest divendres, doncs, totes aquelles persones que es hagin de vacunar hauran de demanar hora al seu CAP de referència.

Edicions locals